Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00

Yantra

Wat is een Yantra?

Een Yantra is een talisman of een machtige Heilige Symbool in het Hindoeïsme. Yantra is een tastbare manifestatie van een mantra of Godheid zelf. Het creëert een actieve (positieve) energie en geeft deze energie door aan de aanbidder waar deze Yantra geplaatst wordt. Yantra’s voorkomen niet alleen rampen maar helpen u ook om alle goede dingen in uw leven te brengen. Yantra’s geven u een toegevoegde waarde en hebben een mystieke kracht om bepaalde issues van uw leven op te lossen die niet door andere worden begrepen.Yantra’s kunnen voor een bepaalde en onbepaalde periode worden aanbeden. Als het om een bepaalde periode gaat dan is dit meestal 40 dagen. Sommige zien de effect pas na 40 dagen en sommige eerder. Dit verschilt per persoon en met wat voor oprechtheid de persoon een Yantra aanbidt en om wat voor issue het gaat.De onbepaalde periode is dan natuurlijk levenslang zodat je voor altijd de positieve kosmische energie behoudt.

Bij elk Yantra hoort een Mantra

Een Yantra is altijd gekoppeld aan een Mantra. Net zoals onze gedachten bij de hersenen horen, maar nog altijd onafhankelijk daarvan zijn, hoort een Mantra bij een Yantra. De Mantra is het bewustzijn van onze gedachten, terwijl de Yantra de godheid representeert. Het is geen vaste regel om de Mantra bij een bijbehorende Yantra op te zeggen, omdat de Yantra de Mantra in symbolische vorm al representeert; voor de volle werking van de Yantra volstaat het de Yantra te ‘vereren’ of in de praktijk te gebruiken.

De levensduur van een Yantra

Een Yantra kent geen maximale levensduur; hij gaat uw hele leven mee. Het is echter wel zo dat een Yantra die u voor een bepaalde doel heeft verkregen zijn energie kan terugtrekken zodra dat doel is bereikt.